Produsele de pe site-ul protectevolution.ro se livrează oriunde în România, prin curier, în 1-5 zile lucrătoare, fără să se taxeze kilometri suplimentari. De regulă, termenul de livrare este de 24-48 ore de la efectuarea comenzii pe site-ul nostru.  Trimiterea comenzii va fi confirmată prin e-mail, pentru a urmări exact procesul de livrare.
        
În cazul în care achiziționați două sau mai multe produse, taxa de curierat se achită o singură dată (în cazul în care toate produsele merg la aceeași destinație).


Puteți comanda produsele dorite astfel: 1) Online - urmând pașii obișnuiți atunci când faceți cumpărături online (se adaugă produsul sau produsele dorite în coș și se completează formularul ce cuprinde datele de livrare/facturare.  După aceea, accesați "Finalizeaza comanda". Veți primi imediat pe e-mail o confirmare a faptului ca am primit comanda dumneavoastră, urmând apoi ca un operator protectevolution.ro să vă contacteze pentru a reconfirma comanda .

2) Telefonic - puteți suna la numărul de telefon 0771.253.807  și unul dintre colegii noștri vă v-a prelua comanda. În cazul în care liniile sunt ocupate, veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil pentru a vi se furniza detaliile necesare sau pentru a vi se prelua o comanda.

3) Email - ne puteti trimite un email pe  adresa office@protectevolution.ro cu produsele dorite, insoțite de datele de livrare-facturare și un număr de telefon (obligatoriu). În acest fel, veți putea fi informat despre stadiul comenzii dumneavoastră și veți putea fi contactat și de firma de curierat atunci când coletul a ajuns la destinație și trebuie să vă fie inmânat.